Training aan de keukentafel

Ik liep al een tijdje met het idee rond om bij mij thuis trainingen en workshops te geven. In kleine groepjes tot maximaal 8 mensen, geef ik training/workshops waarbij ik de deelnemers leer over de theoretische achtergrond van de verschillende OC middelen en hoe je die implementeert in het netwerk van de gebruiker, of zelf aan de slag te gaat met het OC programma en leert hoe je veranderingen kan aanbrengen aangepast aan de gebruiker. Door elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen kan je veel van elkaar leren en elkaar tot steun zijn. Wanneer ouders of professional een specifieke vraag hebben, kan ik ook een workshop/training geven gericht op de specifieke vraag.


Stel je bent net begonnen met een OC middel in de vorm van een spraakcomputer of Proloquo2go Speechpack en je weet niet goed waar je moet beginnen met het implementeren hiervan in het netwerk van de gebruiker. Het kan ook zijn dat je hulp nodig hebt bij het personaliseren van je spraakcomputer en hoe je een goede indeling maakt. Misschien wil je nog meer snappen wat je beter niet en wel kan doen ten aanzien van invoeren van nieuwe begrippen? Voor al deze vragen kan je hier terecht.

Om een begin te maken, kondigen mijn collega Janine Versteeg en ik onze eerste training aan:

“Training aan de keukentafel”: Proloquo2go


De training is voor iedereen die met Proloquo2go werkt maar zich verder wil verdiepen in wat je allemaal met Proloquo2go kan doen. In de workshop leer je hoe je de app kunt implementeren bij het netwerk van de cliënt. Daarnaast komen indien gewenst technische aspecten van de app aan de orde, invoeren van een dag planning, communiceren over ervaringen of gebeurtenis aan de hand van een foto of filmpje. De training wordt georganiseerd door Willemien Bierman van Willemiens Beeldspraak (wbierman@willemiensbeeldspraak.com) en Janine Versteeg van OC en Coaching (oc.en.coaching@gmail.com). Je kunt je inschrijven voor deze cursus, door contact op te nemen met Willemien

Wanneer: 22 januari 10.00 - 14.00

Waar: Willem Barentszstraat 3, Utrecht. Makkelijk te bereiken per openbaar vervoer

Aanmelding: wbierman@willemiensbeeldspraak.com

Kosten: €115 inclusief lunch, exclusief Btw

Aantal deelnemers: 3 tot 8

De cursus wordt op maat gemaakt voor de deelnemers, geef daarom bij de aanmelding aan welke kennis je al hebt en welke specifieke kennis je nog mist.


16 keer bekeken
  • Facebook
  • Twitter
privacy pol.png

© 2018 Alle rechten voorbehouden - Willemiens Beeldspraak